Ecoplan Groen - logo - breed - JPEG

Vergroening van een bedrijfspand met bodembedekkers

Recent hebben wij een bedrijfspand vergroend met bodembedekkers. Bodembedekkers zijn planten die laag bij de grond groeien en zich verspreiden, waardoor ze de bodem bedekken en onkruid onderdrukken. Door bodembedekkers te gebruiken, kunnen bedrijven hun buitenruimte verfraaien, biodiversiteit bevorderen en mogelijk ook het pand isoleren tegen hitte of kou. Het doel kan zijn om een meer duurzame, esthetisch aantrekkelijke en ecologisch verantwoorde omgeving te creƫren.

Is dit ook aantrekkelijk voor uw bedrijfspand?

Een milieuvriendelijke oplossing

Met behulp van onze borstel terrazzo machine in combinatie met het Natural Clean Antimos reinigingsmiddel hebben we bestrate oppervlakken grondig gereinigd. Deze krachtige combinatie biedt niet alleen een effectieve reiniging, maar ook een milieuvriendelijke oplossing voor het onderhoud van verhardingen.

Natural Clean Antimos

Natural Clean Antimos is speciaal ontworpen als biologisch afbreekbaar middel, waardoor het niet alleen veilig is voor het milieu, maar ook langdurige bescherming biedt. Hierdoor resulteren onze reinigingsdiensten in schone, veilige en aantrekkelijke buitenruimtes, waarbij we zowel de schoonheid als de duurzaamheid van uw omgeving waarborgen.

Contact

Heeft u vragen of wilt u graag wat meer informatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Wanneer u contact met ons opneemt, worden uw persoonsgegevens verwerkt in overeenstemming met onze privacyverklaring.

Samenwerken met of werken bij
Ecoplan Groen?

Vraag eenvoudig en kosteloos een offerte aan!

Bekijk hier al onze vacatures en solliciteer direct!