Ecoplan Groen - logo - breed - JPEG

Project in de spotlight

Vastgoed groenrenovatie Rotterdam

Ecoplan Groen en Van Delft Infra voltooien succesvolle renovatie aan de achterzijde van een appartementencomplex in opdracht van Zomer Beheer.

Renovatie aan de achterzijde van een prominente woontoren

Het afgelopen winterseizoen heeft Ecoplan Groen, in nauwe samenwerking met Van Delft Infra, een ingrijpende renovatie voltooid aan de achterzijde van een prominente woontoren in Rotterdam. Dit grootschalige transformatie project, gericht op groenrenovatie voor vastgoed, werd gerealiseerd in opdracht van Zomer Beheer. De doelstelling was niet alleen het verbeteren van de leefomgeving van de bewoners, maar ook het versterken van de duurzaamheid van het vastgoed.

Als hoofdaannemer heeft Ecoplan Groen met precisie en zorg de werkzaamheden uitgevoerd. Tijdens het terreinophoging proces werden bomen behouden door het gebruik van hydrokorrels rondom de wortels. Bovendien zijn tuindelen, paden en terrassen opgehoogd en gerenoveerd, wat resulteert in een fraaiere en functionelere buitenruimte. De finishing touch van het toevoegen van meer planten staat binnenkort op de planning.

Ecoplan Groen - projecten - woontoren - groenrenovatie - vastgoed - beforeEcoplan Groen - projecten - woontoren - groenrenovatie - vastgoed - grond - bomen

Meesterlijk design, betoverende verlichting

Deze succesvolle samenwerking tussen Ecoplan Groen en Van Delft Infra benadrukt de kracht van de synergie tussen groenrenovatie en infrastructuurontwikkeling. Bewoners kunnen binnenkort genieten van een vernieuwde achtertuin die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook bijdraagt aan een duurzamere en comfortabele woonomgeving.

Contact

Heeft u vragen of wilt u graag wat meer informatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Wanneer u contact met ons opneemt, worden uw persoonsgegevens verwerkt in overeenstemming met onze privacyverklaring.

Samenwerken met of werken bij
Ecoplan Groen?

Vraag eenvoudig en kosteloos een offerte aan!

Bekijk hier al onze vacatures en solliciteer direct!