Ecoplan Groen - logo - breed - JPEG

Project in de spotlight

Harmonie tussen stad en natuur

Ontdek een uniek project waar stedelijke elegantie naadloos overvloeit in de rust van een weelderig parklandschap. Gelegen naast een stedelijk gebied, vangt deze tuin de perfecte balans tussen moderne architectuur en de natuurlijke pracht van speciaal geselecteerde bomen uit België.

Copyright: The Art of Living Magazine – Fotografie: Jaro van Meerten

Adembenemende tuin

De tuin, omringd door zorgvuldig gekozen geïmporteerde bomen, biedt een adembenemend schouwspel van hoge karakteristieke lijnen, die harmoniëren met de architectonische pracht van de woning. Het zwembad, strategisch geplaatst, voegt een verfrissend wateraspect toe, waardoor een extra dimensie aan het geheel wordt toegevoegd.

Meesterlijk design, betoverende verlichting

De woning zelf is een meesterwerk van design, waar ronde vormen subtiel samenkomen met strakke lijnen en rechthoekige structuren. Deze uitgebalanceerde compositie strekt zich uit tot de buitenruimtes, wat resulteert in een kalme en imposante ambiance. Bij schemering transformeert de juiste verlichting de woning en tuin in een betoverend sprookjesachtig tafereel.

De beelden spreken voor zich. Bij Ecoplan Groen zijn we trots op het resultaat.

Contact

Heeft u vragen of wilt u graag wat meer informatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Wanneer u contact met ons opneemt, worden uw persoonsgegevens verwerkt in overeenstemming met onze privacyverklaring.

Samenwerken met of werken bij
Ecoplan Groen?

Vraag eenvoudig en kosteloos een offerte aan!

Bekijk hier al onze vacatures en solliciteer direct!