Ecoplan Groen - logo - breed - JPEG

Over Ecoplan Groen

Door onze kennis, jarenlange ervaring en gedegen inventarisatie van de wensen van de klant wordt een prachtig resultaat behaald waarbij wij ons realiseren dat tuinaanleg bestemd is om jaren van te genieten.

Op tuingebied hebben wij alle disciplines in huis zoals advies en ontwerp, ophogen en grondverbetering, maatregelen tegen verzakking, sierbestrating, schuttingbouw, tuinhuisjes, vijveraanleg, beplanting rechtstreeks van de kweker. Ook uw bestaande tuin die er wellicht niet meer zo fris en inspirerend uitziet als voorheen kunnen wij vaak met een paar eenvoudige ingrepen weer een heel nieuw gezicht geven.

Wij leveren hoge kwaliteit tegen een passende prijs.

Duurzaamheid als fundament

Duurzaamheid is een term die veelvuldig terugkeert de afgelopen jaren.
Onze leefomgeving wordt steeds belangrijker voor veel mensen. Duurzaam tuinieren houdt in dat er milieubewust te werk wordt gegaan.

Ecoplan Groen is zeer actief bezig met duurzaamheid. Zo bewerken wij het verzamelde groenafval uit projecten tot biomassa of compost wat voor minder CO2 zorgt. Daarnaast bestrijden we onkruid volgens de richtlijnen van de Duurzaam Onkruid Beheer methode. Ook doen wij aan taxus haag snoeien waarbij wij het snoeisel bij een inzamelingsstation van de gemeente Rotterdam deponeren t.b.v. de productie van medicijnen voor patiƫnten met chemotherapie behandelingen tegen kanker. Hiernaast wordt er ook nagedacht bij het gebruik van de dagelijkse producten, zoals het gebruik van recyclebare materialen, energiebesparende verlichting en biologische bestrijdingsmiddelen.

Wij streven als hovenier een visie van duurzaam en verantwoord ondernemen na. Dit houdt in dat er bij iedere beslissing een afweging wordt gemaakt tussen de maatschappelijke en de economische effecten van die beslissing. Dit zorgt ervoor dat duurzaamheid belangrijk blijft bij iedere te nemen beslissing.

Samenwerken met of werken bij
Ecoplan Groen?

Vraag eenvoudig en kosteloos een offerte aan!

Bekijk hier al onze vacatures en solliciteer direct!