Ecoplan Groen - logo - breed - JPEG

Kantoorgebouwen in Rotterdam voorzien van ecologische voorzieningen om te voldoen aan de BREEAM-normen

In nauwe samenwerking met AROUNDTOWN MANAGEMENT VASTGOED, zijn we momenteel druk bezig met het implementeren van ecologische voorzieningen in Brainpark Rotterdam, met als doel diverse kantoorgebouwen te certificeren volgens de BREEAM-normen.

Adembenemende tuin

BREEAM-NL fungeert al sinds 2009 als de standaard certificering methode voor duurzame gebouwen, waarmee projecten integraal beoordeeld worden op duurzaamheid. Deze methode biedt een diepgaand inzicht in de daadwerkelijke duurzaamheidsprestaties van een project, over de volledige breedte van aspecten, niet alleen beperkt tot energieverbruik. Een duurzaam gebouw resulteert niet alleen in lagere operationele kosten, maar geniet ook een grotere aantrekkingskracht op huurders en gebruikers, wat van essentieel belang is voor toekomstbestendige vastgoedontwikkeling.

Verschillende ecologische voorzieningen

In samenwerking met ATKB werken we intensief aan de implementatie van verschillende ecologische voorzieningen, waaronder faunavoorzieningen, insectenhotels met een sociaal rendement, vogelnestkasten, een vierseizoenentuin, groenvoorzieningen, Adezz plantenbakken, inheemse vruchtdragende struiken en inheems bloemrijk grasland met zaden van Cruydthoeck

 

Contact

Heeft u vragen of wilt u graag wat meer informatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Wanneer u contact met ons opneemt, worden uw persoonsgegevens verwerkt in overeenstemming met onze privacyverklaring.

Samenwerken met of werken bij
Ecoplan Groen?

Vraag eenvoudig en kosteloos een offerte aan!

Bekijk hier al onze vacatures en solliciteer direct!